SPA Starter

Chockrengör ditt spabad!

Vi på CleanWaterTech har utvecklat SPA Starter att använda när du vill ha en effektiv lösning utan klor. SPA Starter är en 100% klorfri lösning för effektiv sanering och desinficering av vatten och rörsystem i spa-bad, hot tubs, mindre pooler och Jacuzzis.
SPA Starter ska du använda i ditt befintliga spa när du byter till CleanWaterTech’s produkt SPA100 från till exempel klorbaserade produkter. SPA Starter är också mycket bra att använda efter att man badat väldigt mycket eller väldigt många.
SPA Starter löser effektivt upp biofilm som är grogrunden för mikroorganismer. Lämnar ingen smak eller lukt och är miljövänlig.
SPA Starter är en två-komponentsprodukt som består av 250 ml Bas1 och 250 ml A1. A1 och Bas 1 blandas till en mycket effektiv klordioxidlösning. SPA Starter är gjord och effektiv för en vattenvolym på upp till 2000 liter.

SPA Starter innehåller:
• En flaska A1, som innehåller 250 ml av vattenlösning innehållande 9% väteklorid(HLC).
• En flaska Bas1, som innehåller 250 ml vattenlösning innehållande 7% natriumklorit.
• En instruktion

För kontinuerlig desinfektion av ert spavatten och för förhindring av tillväxt av biofilm, rekommenderar vi SPA100, en 100% klorfri och miljövänlig CleanWaterTech produkt.